Prasmingos atostogos

Atostogų proga pasidariau suši. Ir ne tuos įprastus, kuriuos visada gaminu. Na, tiksliau, jie kaip ir įprasti, bet pabandžiau eksperimentuoti.
Kokie ingredientai yra naudojami pastoviai:






  • jūrų dumblių lapai
  • suši ryžiai
  • snieginio krabo „Vici“ lazdelės
  • fermentinis sūris (jau supjaustytas)
  • soja

Kas buvo išbandyta naujo?

  • Philadelphia“ sūrio kremas lašišų skonio
  • Ikrai su sūriu tūbelėje (kaip dantų pasta, kol kas mačiau tik Rimi parduotuvėse)


Kapeeeeec.. jau praeitą kartą rašiau apie tai, koks nuostabus atradimas buvo „Philadelphia“ sūris, bet lašišos skonio sūris sušiuose dar labiau tinka. Visų pirma, tas sūris ne toks riebus kaip paprastas, visų antra, kitaip nei paprastas, sūris su lašiša nesušvelnina krabų lazdelės ar sojos skonį, o kaip tik pabrėžia. Spėju, paprastas sūris labiau tinka desertiniams suši gaminti. O va ikrai suteikia aštrumo. Bet kokiu atveju, abi šios naujienos daro suši ne tokius sausus ir belenkaip skanius :D 

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Cinamon kinas vs. Forum Cinemas

Japoniški kryžiažodžiai

Viaplay - oro pardavimas